Ми пропонує послуги оформлення польської шенген, туристичної, робочої, бізнес візи з одноразовим, дворазовим або багаторазовим в'їздом.

 ТИП ВІЗИ  ТЕРМІН ДІЇ  ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ  ЦІНА
 ШЕНГЕН Шопінг  від 7 днів до 2 років

 35 євро консульський збір

 18 євро візовий збір

 від 350 грн.
 ШЕНГЕН Бізнес  від 21 дня до 5 років

 35 євро консульський збір

 18 євро візовий збір

 від 1500 грн.
 ШЕНГЕН Репатріаційна  від 2 років до 5 років

 35 євро консульський збір

 18 євро візовий збір

 від 350 грн.
 НАЦІОНАЛЬНА РОБОЧА  180/360, 180/180  18 євро візовий збір  від 500грн
 НАЦІОНАЛЬНА РОБОЧА ВОЄВУДА  360/360  18 євро візовий збір  450Є

Послуги, що надаються в рамках візової підтримки (в залежності від типу візи):

  • Запис на прийом до Пункт Прийому Візових Анкет або Консульств.
  • Заповнення візової анкети.
  • Консультація з оформлення запрошення та всіх супутніх докуметів.
  • Надання актуального переліку необхідних документів для подачі в ППВ.
  • Медичний страховий поліс.
  • Бронювання авіа, автобуса, готеля та ін.

Працюємо з уcіма регіонами України.


Необхідні документи:

zakordonnyi

Закордонний паспорт

дійсний принаймні ще 6 місяців з передбачуваної дати виїзду.;

pass ua

Внутрішній національний паспорт

(оригінал + копії всіх сторінок)

foto55

Електронне фото

форматом 5 см х 5 см;

idenk

Код іпн

(копія)

додатково для ШЕНГЕН візи

dovidka z roboty

Довідка про доходи з місця роботи

dov bank

Довідка з банку

dovidka z roboty

Довідка з навчального закладу

(для учнів)

pravo vlasnosti

Документи про наявність власності:

довідка про приватизацію квартири

svidotstvo

Свідоцтво

про шлюб, розлучення, смерть, народження дітей;

Якщо Ви бажаєте перебувати в Польщі протягом короткого періоду часу (менше ніж 90 днів протягом 180), Вам необхідно подавати документи на короткострокову Шенгенську візу. 

Віза дає можливість перебувати іноземцю у Польщі та/чи інших Шенгенських країнах* протягом обмеженого періоду часу (90 днів протягом 180). Якщо Ви маєте намір перебувати у Польщі протягом довшого періоду (більше, ніж 90 днів протягом 180), то Вам необхідно подавати документи на довгострокову візу.
* Шенгенські країни: Австрія (A/AT), Бельгія (BE), Чехія (CZ), Данія (DK), Естонія (EE), Фінляндія (FIN), Франція (FR), Німеччина (D/DE), Греція (GR), Угорщина (HU), Ісландія (IS), Іспанія (Е), Італія (IT), Латвія (LV), Литва (LT), Ліхтенштейн (LI) Люксембург (LU), Мальта (MT), Нідерланди (NL), Норвегія (NO), Польща (PL), Португалія (PT), Словаччина (SK), Словенія (SI), Швеція (S/SE) та Швейцарія (CH).

Якщо Ви плануєте перебувати на території Республіки Польща більше ніж 90 днів, Вам необхідно подавати документи на довгострокову візу.

Основні документи, потрібні для отримання довгострокової візи: